Långsam dag...

Har gått på halvfart hela dagen idag. Jag och maken har legat på varsen soffa och glott på tv:n. Det var verkligen inte igår som man kunde slösa bort en hel dag på ingenting. På eftermiddagen var vi och hämtade flickorna vid tågstationen. Så skönt att få hem dem igen:)
Väl hemma igen så tog vi med oss vovvarna på promenad och gick till affären och handlade glass, inte jag för jag har inte hittat någon GI glass ännu, någon som har gjort det?
Sen har jag tjattrat i telefon och käkat kvällsmat och börjar längta efter att få gå och lägga mig! Nåja ett par timmar till får jag nog stå ut med ;)
Imorgon ska jag till sjukgymnasten och sen till skolan och försöka jobba klart rapporten tillsammans med min kompanjon Marie O.

Ha en skön kväll alla!

Kommentarer
Postat av: Mamma Russin

hej vännen.. haha, är du för kort för din vikt... det är nog jag med .. nu kommer jag få "sota" för denna helg länge säkert, för jag har syndat.. som tusan.. men det var värt det.. för jäklar såååå gott det var.. men nu är det åter till ordningen.. :)



kramkram

2009-05-10 @ 18:18:38
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Malin

Tack :) Jag ska jobba som parkträdgårdsskötare :) Svensk markservice. Du vet plantera blommor, rensa ogräs, klippa häckar mm. Är jobbigare än vad det låter :P kram!

2009-05-10 @ 18:41:17
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fin blogg :)

2009-05-11 @ 08:00:31
URL: http://feellees.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ha nä, GI-glass får man gör själv, grädde, ägg, vaniljstång och FEJKSOCKER!

2009-05-11 @ 13:43:28
URL: http://marklanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0